ΔΑΣ ΟΤΑ Ν.Ιωαννίνων: Κατέκτησε την πρωτιά στο Σύλλογο Εργαζομένων

Την πρωτιά στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, κατέκτησε η συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΣ – ΟΤΑ και σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή στις χθεσινές αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων. Η αυξημένη συμμετοχή ήταν ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την πορεία του σωματείου μας από εδώ και μπρος.

Η μεγάλη νίκη της ΔΑΣ ΟΤΑ,  οι περισσότερες από 100 νέες ψήφοι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές μας γεμίζει με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε με τη γραμμή συσπείρωσης του ΠΑΜΕ, με γραμμή πάλης που βάζει στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες.

Η μεγάλη αυτή νίκη είναι έμπρακτη απάντηση σε όλους εκείνους που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τις εκλογές «στα μέτρα τους». Που απέκλεισαν τους συναδέλφους μας τους συμβασιούχους, που ενώθηκαν αποκαλύπτοντας τη στρατηγική τους συμμαχία ενάντια στα συμφέροντα των εργαζόμενων, στο πλάι των δημοτικών αρχών. Τα αποτελέσματα είναι η χρεωκοπία τους.

Εμείς, οι πολλοί, γυρίσαμε την πλάτη. Προχωράμε μπροστά, για σωματείο μαζικό, ταξικό που θα παλεύει για ανάκτηση των απωλειών μας, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για σύγχρονα ασφαλή κτίρια, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.

Εκλέγονται από τη ΔΑΣ ΟΤΑ : Τίνα Ζέκα, Πόπη Γιώτη, Γιάννης Σίμος, Βαγγέλης Γραμμενιάτης

2019 2017 2019 2017
ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ 674 569
ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ 25 16
Ψήφοι Έδρες
ΔΑΣ ΟΤΑ 268 163 4 3
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 232 3
ΕΝΟΤΗΤΑ 154 0 3
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ 83 0 1
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 149 153 2 2

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!