ΔΑΣ – ΟΤΑ: Καταγγελία σχετικά με μήνυμα που στάλθηκε σε σχολικούς φύλακες

Σε μια ανοιχτή καταγγελία προχώρησε η ΔΑΣ – ΟΤΑ, αναφορικά με ηλεκτρονικό μήνυμα που στάλθηκε σε εργαζομένους και σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

«Ένα παραπλανητικό μήνυμα που στάλθηκε στους συναδέλφους σχολικούς φύλακες της Αττικής τους ειδοποιεί για συνάντηση ενημέρωσης για ασφαλιστικά και άλλες ζητήματα του κλάδου.

Με τη χρήση του τόπου διεξαγωγής της συνάντησης, οι συντάκτες του μηνύματος αφήνουν εντέχνως  την υπόνοια ότι διοργανωτής είναι η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αποκρύπτοντας  τον πραγματικό διοργανωτή που είναι η Α.Σ.Κ.-Ο.Τ.Α. παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να προβληματίσει τους συναδέλφους :

Γιατί η συγκεκριμένη παράταξη αποκρύπτει επιμελώς ότι είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης και κρύβεται πίσω από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.;

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καπηλευτεί τους αγώνες των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνόμων μετατρέποντας τους εκλογική πελατεία. «Πανηγυρίζουν» για τη ρύθμιση που έχει κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τις ασφαλιστικές εισφορές των σχολικών φυλάκων που είναι αντιγραφή από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ουσιαστικά δεν ικανοποιεί τα δικαιώματα των συναδέλφων.»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΗΝΥΜΑ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!