ΔΑΣ ΟΤΑ για Δ. Θέρμης: Έτσι εκλέγουν «αρεστούς» στο υπηρεσιακό συμβούλιο (έγγραφο)

«Μέσα από το κεντρικό πρωτόκολλο του δήμου Θέρμης ( και με εντολή να πάει σ όλους τους υπαλλήλους) διακινήθηκε ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων δ. Θέρμης, ο οποίος δεν ενημερώνει απλά για τις εκλογές των υπηρεσιακών, αλλά καλεί σε στήριξη μόνο των υποψηφίων της συνδικαλιστικής ανατροπής παρότι στο δήμο Θέρμης υπάρχουν  υποψήφιοι και  της ΔΑΣ ΟΤΑ και άλλων παρατάξεων».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ και προσθέτει:

«Φυσικά δεν το λέμε αυτό γιατί θα θέλαμε σαν ΔΑΣ ΟΤΑ  να μας προβάλλει  η διοίκηση ( μακριά από μας αυτές οι πρακτικές)  αλλά γιατί φαίνεται στην πράξη ότι η δημοτική αρχή προφανώς θέλει τους «δικούς» της ανθρώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια.

 Από την άλλη η διοίκηση του σωματείου δείχνει πως η συνδικαλιστική ανατροπή  ( όπου είναι πλειοψηφία) λειτουργεί τα σωματεία, όπως φαίνεται με μια ιδιοκτησιακή  και μονοπαραταξιακή λογική,  την ίδια ακριβώς που έχει και στην διοίκηση της ΠΟΕ ΟΤΑ

Καλούμε τους συναδέλφους στην Θέρμη αλλά και σ΄ όλους τους δήμους, να γυρίσουν την πλάτη στα ψηφοδέλτια που στηρίζει η εργοδοσία και να ψηφίσουν πραγματικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια, να στηρίξουν, να ψηφίσουν ΔΑΣ ΟΤΑ».

Δείτε εδώ:

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!