ΔΑΣ ΟΤΑ Δ. Μεταμόρφωσης: Ποιος έχασε τη ντροπή του για να τη βρει ο κ. διευθυντής…

«Ενημερώνουμε τον κύριο διευθυντή ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν γίνονται για το καλό του τόπου μας, αλλά για το καλό της τσέπης του επιχειρηματία στον οποίο εκχωρείται το έργο. Εκτός και αν υπάρχουν καλές ιδιωτικοποιήσεις, καλές ελαστικές μορφές εργασίας, καλές απολύσεις…», επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ του Δήμου Μεταμόρφωσης, με αφορμή τη δήλωση του διορισμένου από το δήμαρχο διευθυντή καθαριότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μία προσωπική (!) του δήλωση που δημοσιεύτηκε στο τοπικό τύπο ο διορισμένος από το δήμαρχο διευθυντής καθαριότητας, πρόεδρος του σωματείου μας και εκλεγμένος με τη συνδικαλιστική ανατροπή στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, μας εγκαλεί με διάφορα γραφικά και ειρωνικά για να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα και να μην μιλήσει καθόλου για την ιδιωτικοποίηση του τμήματος προγραμματισμού, ανάπτυξης και πληροφορικής του δήμου μας που εισηγήθηκε με την υπογραφή του, ως προϊστάμενος του τμήματός του, πριν την πρόσφατη προαγωγή του.

 Ενημερώνουμε τον κύριο διευθυντή ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν γίνονται για το καλό του τόπου μας, αλλά για το καλό της τσέπης του επιχειρηματία στον οποίο εκχωρείται το έργο. Εκτός και αν υπάρχουν καλές ιδιωτικοποιήσεις, καλές ελαστικές μορφές εργασίας, καλές απολύσεις…

 Καταλαβαίνουμε επίσης ότι η καθολική του στήριξη στις πολιτικές των κομμάτων που κυβέρνησαν και των δημάρχων του δήμου μας, του δημιουργεί αλλεργία για όσους δεν συμβιβάζονται, αλλά τι να κάνουμε, εμείς τα συμφέροντα των εργαζομένων θα υπερασπιζόμαστε κόντρα σε κυβερνήσεις και εργοδότες, κόντρα στη σαπίλα των εργατοπατέρων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που εκπροσωπεί ο ίδιος επάξια.

 Όσο για τις γνώσεις του για την κινηματογραφική σκηνή του τόπου μας, που αξιοποιούνται για ευφάνταστα σενάρια με στόχο να καλύψουν την κολεγιά του με το Δήμαρχο, αλλά και την άποψή του για τους συνδικαλιστές, που αντανακλά το σινάφι της παράταξής του (επαγγελματίες αργόσχολοι άνθρωποι των δημάρχων και των κυβερνήσεων που πασχίζουν για την επιβίωσή τους), τον ενημερώνουμε … κινηματογραφικά … ότι κάτι γεροΛαδάδες του κινήματος σαν του λόγου του οι εργαζόμενοι τους έχουν ζήσει στο πετσί τους χρόνια τώρα και ξέρουν να τους αντιμετωπίζουν.

 Καταλαβαίνουμε επίσης πως τώρα που ανέλαβε τα διευθυντικά του καθήκοντα δεν έχει χρόνο για να ασχολείται με το συνδικαλισμό, αλλά μην ανησυχεί θα φροντίσουμε εμείς καθημερινά να υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους τη στάση του, άσε που είμαστε και πολυγραφότατοι και όλη η Έλλάδα ενδιαφέρεται για το συνδικαλιστικό του παράδειγμα, γιατί δεν αξίζουν τέτοιους συνδικαλιστές οι εργαζόμενοι. Ευτυχώς οι συνάδελφοι έχουν μάτια και βλέπουν…

ΥΓ Ποια είναι άραγε η θέση του ΔΣ του σωματείου μας για τα όσα λέει και κάνει ο κύριος διευθυντής. Θα συνεδριάσει για να οργανώσει την πρωτομαγιάτικη απεργία ή ο πρόεδρος περιμένει το ok του Δημάρχου…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΑΣ ΟΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]