ΔΑΣ-ΟΤΑ Δ. Αμαρουσίου: Καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για τρομοκρατία και διασπαστικές κινήσεις

Η ΔΑΣ ΟΤΑ του δήμου Αμαρουσίου, με ανακοίνωση της, «χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που πήραν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας για την ανάδειξη των νέων Οργάνων. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους που πίστεψαν στην ανάγκη ύπαρξης ισχυρού , μαχητικού σωματείου , που για ακόμα μια φορά έδωσαν δύναμη στη δύναμη τους και εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ. Η τρομοκρατία και οι μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής δεν πέρασαν.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είμαστε ακόμα πιο μαχητικοί. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην ελ αστικοποίηση της εργασίας, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις που ετοιμάζει η δημοτική αρχή υλοποιώντας τη πολιτική της κυβέρνησης, ευρωπαϊκής ένωσης.

Θα συμβάλουμε πιο ουσιαστικά ώστε να σταματήσει η «ντροπή» του Δήμου μας, η διάσπαση των εργαζομένων ανάμεσα σε δύο σωματεία. Ένα σωματείο στο δήμο για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν στις εκλογές να στηρίξουν αποφασιστικά τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το επόμενο διάστημα το σωματείο μας».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Εγγεγραμμένοι : 422

Ψήφισαν : 318 

Λευκά : 4 

Άκυρα : 14 

Έγκυρα : 300 

ΔΑΣ ΟΤΑ : 166 και 5 έδρες

ΕΝΙΑΙΟ : 134 και 4 έδρες

Από τη ΔΑΣ ΟΤΑ εκλέγονται:

 1) Κωνσταντάς Σπύρος

 2) Βαβανός Βαγγέλης

 3) Καλλιμάνης Νίκος

4) Σταυρουλάκης Γιάννης

Από το ΕΝΙΑΙΟ εκλέγονται

6) Ηλιάκης Μανώλης

7) Γκόγκας Παύλος

8) Κριτσωτάκης Δημήτρης

9) Κουδούνας Δημήτρης

Για αντιπροσώπους στο 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΟΤΑ

Εγγεγραμμένοι : 347 

Ψήφισαν : 256 

Λευκά : 11 

Άκυρα :12 

Έγκυρα: 233

ΔΑΣ ΟΤΑ : 154 και 3 έδρες 

ΕΝΙΑΙΟ : 79 και 1 έδρα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!