ΔΑΣ ΟΤΑ Χαϊδαρίου: Αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών του Σωματείου Εργαζομένων

Με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Χαϊδαρίου, χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους που πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και για τους αντιπροσώπους στο ερχόμενο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, η μαζική προσέλευση των εργαζομένων είναι η δύναμη της νέας διοίκησης του Συλλόγου, ώστε να ανταποκριθεί στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Μπροστά μας έχουμε νέο γύρο επίθεσης της κυβέρνησης στους εργαζόμενους. Η εφαρμογή του αντιδραστικού νόμου για την αξιολόγηση, οι απολύσεις, η επίθεση στους μισθούς και τα εισοδήματα μας θα συνεχιστούν. Μια σειρά δικαιώματα χρόνων θα καταργηθούν (ΒΑΕ). Οι εργαζόμενοι με όπλο το Σύλλογο έχουν τη δύναμη να αντισταθούν και να οργανώσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο αποτελεσματικά.
Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους 150 συναδέλφους με ελαστικές σχέσεις εργασίας οι οποίοι ήρθαν και ψήφισαν, αγνοώντας τις δυνάμεις εκείνες που προσπάθησαν, με κάθε μέσο να τους αποκλείσουν από τις εκλογές. Η ίδια τους η συμμετοχή στέλνει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανείς δεν μπορεί να τους αφήσει έξω από τις εξελίξεις. Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις αρχαιρεσίες και το ξεκάθαρο αποτέλεσμα δεν αφήνει τα περιθώρια σε κανέναν να το αμφισβητήσει. Οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια θα πέσει στο κενό, αλλά κυρίως θα βρει τους εργαζόμενους απέναντί της.
Οι εκλογές στο Σύλλογο ανέδειξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πρώτη δύναμη τη ΔΑΣ-ΟΤΑ. Το αποτέλεσμα αυτό αντανακλά την αναγνώριση από τη πλειοψηφία των συναδέλφων, για την προσπάθεια που κάναμε να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα τους. Δείχνει ότι οι εργαζόμενοι ξέρουν ποιος πραγματικά μπορεί να παλέψει με συνέπεια, ποιος πραγματικά μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα τους.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν την παράταξη μας, όσους μαζί δώσαμε τη μάχη, ώστε οι συσχετισμοί στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και στους αντιπροσώπους για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας να είναι υπέρ των εργαζομένων.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ Δ.Σ.

Ψήφισαν: 242 Ψήφισαν: 394
Έγκυρα: 231 Έγκυρα: 376
Άκυρα: 11 Άκυρα: 15
Λευκά: Λευκά: 3
ΔΑΣ-ΟΤΑ:104 (2 έδρες) ΔΑΣ-ΟΤΑ:216 (4 έδρες)
Συνδικαλιστική Ανατροπή:89 (1 έδρα) Συνδ. Ανατροπή:123 (2 έδρες)
Α.Π.Σ.:38 Α.Π.Σ.:37 (1 έδρα)
Στο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εκλέγονται οι: Στο Δ.Σ. εκλέγονται οι:
Βελέντζα Κατερίνα (ΔΑΣ-ΟΤΑ) Δημουλάς Κώστας (ΔΑΣ-ΟΤΑ)
Σερδάρης Χρήστος (ΔΑΣ-ΟΤΑ) Βελέντζα Κατερίνα (ΔΑΣ-ΟΤΑ)
Πιτσικούλης Μάνθος (Συνδ. Αν.) Παπαρβανίτης Μανώλης (ΔΑΣ-ΟΤΑ)
Σερδάρης Χρήστος (ΔΑΣ-ΟΤΑ)
Πιτσικούλης Μάνθος (Συνδ. Αν.)
Κοκάρας Μιχάλης (Συνδ. Αν.)
Σταυρίδης Δημήτρης (Α.Π.Σ.)

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ