ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Δια της πλαγίας οδού η εκλογή προέδρου

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Συνάδελφοι, μετά τις εκλογές έγινε προσπάθεια συγκρότησης Προεδρείου. Η Διοίκηση του Δήμου ενώ δεν κατάφερε να υλοποιήσει το σχεδιασμό της και να πάρει την πλειοψηφία μέσα από το Ενιαίο ψηφοδέλτιο, το κατάφερε δια της πλαγίας οδού στηρίζοντας τον συνάδελφο Καλλιμάνη. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κος Καλλιμάνης δήλωσε υποψηφιότητα  για Πρόεδρος απέναντι στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ και με την πλειοψηφία των ψήφων του Ενιαίου ψηφοδελτίου  (δηλαδή εκείνων που όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσε ως εργοδοτικούς) εκλέχτηκε Πρόεδρος.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ και όλοι θα περιμέναμε να συνταχθεί με τις αποφάσεις του ψηφοδελτίου, όμως εκείνος προτίμησε να συνταχθεί με τις δυνάμεις της εργοδοσίας προκειμένου να υφαρπάξουν την προεδρεία από τη ΔΑΣ ΟΤΑ, παρά το γεγονός ότι διάβασε, συμφώνησε και δεσμεύτηκε με τη Διακήρυξη μας. Σήμερα προκειμένου να εξασφαλίσει το ατομικό του συμφέρον συντάχθηκε με εκείνες τις δυνάμεις που στο πρόσφατο παρελθόν κατηγορούσε ως εργοδοτικές. Οι κινήσεις του αποδεικνύουν ότι βρισκόταν και βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με τη Διοίκηση του Δήμου. Μην εκπλαγούμε αν το επόμενο διάστημα  δούμε και αυτόν να υλοποιεί το διακαή του πόθο και να γίνεται επόπτης.

Ο Καλλιμάνης και η πλειοψηφία του Ενιαίου ψηφοδελτίου είναι στην ίδια γραμμή με τη Διοίκηση του Δήμου. Είναι απαράδεκτοι. Δεν σεβάστηκαν την απόφαση των συναδέλφων και το αποτέλεσμα των εκλογών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα αλλά και τις απαιτήσεις της Διοίκησης του Δήμου.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να υφαρπάξουν την προεδρία από τη ΔΑΣ ΟΤΑ. Τους ενόχλησε η στάση μας. Τα προηγούμενα τρία χρόνια παρά το γεγονός ότι δεν είχε την απόλυτη πλειοψηφία, η ΔΑΣ ΟΤΑ:

Μπήκε μπροστά και οργάνωσε τους συναδέλφους ώστε η Διοίκηση του Δήμου να μην μπορεί να υλοποιήσει τους πολιτικούς της σχεδιασμούς. Οργάνωσε όλους τους εργαζομένους και υπερασπίστηκε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα τους και τις κατακτήσεις τους. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Με δυναμικές παρεμβάσεις μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αποτρέψαμε σειρά ιδιωτικοποιήσεων.

Ας μας απαντήσει ο κος Καλλιμάνης και οι υποστηρικτές του που ήταν σε όλα αυτά;

Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε τους βήμα, θα τους αποκαλύπτουμε και θα τους ξεσκεπάζουμε. Καλούμε τους συναδέλφους να τους γυρίσουν τη πλάτη. Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν το σωματείο μας σε χειροκροτητή της Διοίκησης του Δήμου εν’ όψει των δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου μας και συγκεκριμένα με το άρ. 9, παρ. 4, έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκλείνεται με αίτηση του 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών δηλαδή με 143 υπογραφές. Η ΔΑΣ ΟΤΑ σε καλεί να υπογράψεις και να πάρεις μέρος στη Γεν. Συνέλευση ώστε να ξεκαθαριστούν τα πάντα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΑΣ ΟΤΑ, ΕΚΛΟΓΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!