Δ. Σπετσών: Καταβολή 1.600 ευρώ σε δημοτικούς υπαλλήλους για ΜΑΠ & γάλα

Στην καταβολή 1.600 ευρώ σε δημοτικούς υπαλλήλους για ΜΑΠ & γάλα προηγούμενων ετών, προχώρησε ο δήμος Σπετσών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου «Ηρακλής», στο οποίο και υπογραμμίζεται:

«Σας κάνουμε γνωστό ότι ύστερα από παρεμβάσεις , και συντονισμένες ενέργειες του Παναττικού Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ», ο Δήμος Σπετσών κατέβαλε σε χρήματα προς τους εργαζομένους- δικαιούχους όπως ορίζει ο Νόμος 4483/2017 (μη απόδοσης ΜΑΠ & γάλα ετών 2012-2016).

Το ποσό που καταβλήθηκε σε κάθε εργαζόμενο ήταν περίπου 1600€ σε μία δόση.

Το Παναττικό Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ» αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δεν παίζει, απαιτεί- διεκδικεί και πετυχαίνει όταν παρεμβαίνει.

Αυτό θα γίνει πράξη και στον Δήμο Μεταμόρφωσης ύστερα από προσφυγή του Παναττικού Σωματείου στα Δικαστήρια λόγω της άρνησης της Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στην υποχρέωση του Δήμου προς τους εργαζομένους.

Σας καλούμε να ενταχθείτε στο Παναττικό Σωματείο «ΗΡΑΚΛΗΣ» που κάθε μέρα αποδεικνύει εμπράκτως ότι η προάσπιση και εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι πρωταρχικό μέλημα και υποχρέωση.»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΑΠ, ΓΑΛΑ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΔΗΜΟΑ ΣΠΕΤΣΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!