Δ. Πυλαίας -Χορτιάτη: Κινητοποίηση ενάντια σε απολύσεις εργαζομένων

Κινητοποίηση σήμερα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη ενάντια σε απολύσεις

Νέα κινητοποίηση διοργανώνει σήμερα στις 3 μ.μ. με παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης.

Η κινητοποίηση γίνεται  ενάντια στις απολύσεις εργαζομένων που σχεδιάζονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ο Σύλλογος πραγματοποίησε παρέμβαση στη συνεδρίαση του ΔΣ του Νομικού Προσώπου αρμόδιο για τους Παιδικούς Σταθμούς, και απέτρεψε τη λήψη απόφαση για την απόλυση 9 εργαζομένων που σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου «περισσεύουν» μετά το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού που λειτουργούσε στο Πανόραμα λόγω ακαταλληλότητας χώρου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τη διοίκηση του Δήμου έστω και τώρα, να βρει λύση, ώστε και απολύσεις να μην γίνουν και τα παιδιά του δήμου να βρούνε στέγη στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ, ΧΟΡΤΙΑΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!