Δ. Κηφισιάς: Προσωρινή δικαστική δικαίωση 11 συμβασιούχων

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 29 Ιουλίου 2021 - 08:00
  • Comments Off
Δικαιώνονται προσωρινά 11 συμβασιούχοι του Δήμου Κηφισιάς που εργάζονται στην Πολιτική Προστασία του Δήμου.
Η Πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής των εργαζομένων, υποχρεώνοντας το Δήμο  να τους απασχολεί στις θέσεις εργασίας τους, καταβάλλοντας τους τις νόμιμες αποδοχές. Αυτά μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων τους η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί την 1η Νοεμβρίου 2021.
Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου των εργαζομένων, οι οποίες εγκρίνονται από το υπουργείο Εσωτερικών και συνάπτονται από τους δήμους για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας στους θερινούς μήνες, είναι 4μηνης διάρκειας. Χαρακτηρίζονται «συμβάσεις πυρασφάλειας».
 Οι αρμοδιότητες των εργαζομένων στην πολιτική προστασία δεν αφορούν μόνο την πρόληψη πυρκαγιών. Επιπλέον, έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας για τους δήμους, τη μέριμνα για την εφαρμογή των σχετικών προγραμμάτων, την αποκατάσταση  από τις καταστροφές, την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού, όσον αφορά το δήμο.
ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΡΓΑΖΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]