Δ.Καλλιθέας: Πανηγυρική αθώωση εργαζομένων που είχαν μηνυθεί από πρώην αντιδήμαρχο

Αθωώθηκαν οι εργαζόμενοι του δήμου Καλλιθέα, από το δικαστήριο το οποίο εκδίκασε τη μήνυση που είχε υποβάλει ο τότε αντιδήμαρχος Σοφιανίδης, όταν οι εργαζόμενοι τιμώντας την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου είχαν αναρτήσει πανό, έξω από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο κ. Σοφιανίδης, σημερινός δημοτικός σύμβουλος, «ενοχλημένος, γιατί όπως ανέφερε χάλαγε την αισθητική του Δημαρχείου, απαίτησε να κατέβει το πανό. Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό από τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα ο κ. Σοφιανίδης να ξεκινήσει μία λεκτική αντιπαράθεση με ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους.

Το επεισόδιο κατέληξε τελικά στα δικαστήρια, όπου υπήρξε και η αθώωση των εργαζομένων. Στο πλευρό των εργαζομένων στα δικαστήρια της πρώην Σχολή Ευελπίδων, όπου διεξήχθη η δίκη βρέθηκαν πλήθος συναδέλφων τους και συνδικαλιστών.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΗΝΥΣΗ, ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!