Δ.Ήλιδας: Στάση εργασίας των εργαζομένων

Την Τετάρτη 7 Απρίλη 2021 ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ήλιδας πραγματοποιήσαμε 3ωρη, προειδοποιητική, στάση εργασίας στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Ήλιδας, και η συμμετοχή των συναδέλφων των υπηρεσιών καθαριότητας και ύδρευσης, ήταν καθολική.

Στο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων, παραβρέθηκαν και δήλωσαν την υποστήριξη τους στα αιτήματά μας, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχ Ολυμπίας και Ζαχάρως, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ήλιδας, η Αντιπρόεδρος του Εργατικού κέντρου Αμαλιάδας και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Ηλείας.

Στη συνέχεια το Δ.Σ του Συλλόγου και αντιπροσωπεία των εργαζομένων πραγματοποιήσαμε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, από του οποίους απαιτήσαμε και λάβαμε δεσμεύσεις για την άμεση υλοποίηση των αιτημάτων μας.

Τονίσαμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο «μη περαιτέρω» και απαιτήσαμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επίλυσης των ζητημάτων των εργαζομένων.

Αναμένουμε αύριο τις οριστικές απαντήσεις προκειμένου να καθορίσουμε την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Οι εργαζόμενοι με μαζικούς αγώνες, ενωμένοι, κατακτούν αυτά που τους ανήκουν.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!