Δ.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Με «εντέλλεστε» του δημάρχου πληρώθηκαν οι συμβασιούχοι

Με εντολή του δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου (εντέλλεσθε) πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα τους οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου της καθαριότητας και του πρασίνου του δήμου.

Η εντολή του δημάρχου, δόθηκε προκειμένου να ξεπεραστεί η άρνηση επιτρόπων και υπηρεσιών να υπογράψουν την έκδοση των ενταλμάτων και να πληρώσουν τα σχετικά εντάλματα για τους συμβασιούχους των οποίων παρατάθηκαν οι συμβάσεις με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με αποφάσεις που έλαβε στις 5 και στις 19 Ιουλίου ανανέωσε τις συμβάσεις έξι εργαζομένων της καθαριότητας και τριών εργαζομένων του πρασίνου αντίστοιχα, ανανεώσεις οι οποίες υπογράφηκαν στις 24 Ιουλίου, προκειμένου να διευκρινιστούν θέματα, τα οποία προέκυπταν από την εφαρμογή του νέου νόμου και των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων.

Έτσι δημιουργήθηκε ένα κενό στην τυπική συνέχεια των συμβάσεων, αν και στο διάστημα αυτό οι εργαζόμενοι συνέχιζαν να παρέχουν κανονικά την εργασία τους. Για αυτό το τυπικό κενό υπέγραψε το «εντέλλεσθε» ο δήμαρχος, όπως άλλωστε είχε δεσμευθεί να πράξει και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΜΕ ΕΝΤΕΛΛΕΣΤΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!