Δ.Αθηναίων: Στα δικαστήρια οι 42 απολυμένοι συμβασιούχοι 3Κ (φωτο)

Η προσωρινή διαταγή των 42 απολυμένων συμβασιούχων της προκήρυξης 3Κ του δήμου Αθηναίων δικάζεται σήμερα και τα μέλη της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ , μαζί με τους απολυμένους Συμβασιούχους , καλούν σε κινητοποίηση στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ,10:30 το πρωί, έξω απο τα κτίρια 4&5 .

Εξάλλου την Τετάρτη 13/11 πρωί στις 9:00 το πρωί κλιμάκιο της παράταξης θα ενημερωθεί για την έκβαση της προσωρινής διαταγής των 42 απολυμένων Συμβασιούχων.

Ανάλογα με την έκβαση θα αποφασιστεί εαν θα υπάρξει παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας την Πέμπτη το απόγευμα 14/11.

Υπενθυμίζουμε ότι εκπρόσωποι της Εργατικής Αντεπίθεσης, είχαν συνάντηση με εκπρόσωπο της δημοτική αρχή, το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να αποτρέψουν απολύσεις των εργαζόμενων με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν αλλά πήραν παράταση έως τα τέλη του χρόνου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!