Δ. Αθηναίων: Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων κατά Μπακογιάννη: «Επιλεκτική καθαριότητα» (φωτο)

Σε σχόλιό της η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων, για τη διαφήμιση της «καθαριότητας» στην πόλη με την ανάρτηση από τον δήμαρχο Κ. Μπακογιάννη μιας ιστορικής φωτογραφίας για τον λαό μας από την πύλη του Πολυτεχνείου αναφέρει:

«Την ώρα που οι κυβερνήσεις μας έχουν μετατρέψει την χώρα σε απέραντο ορμητήριο του ΝΑΤΟ, που ο ΝΑΤΟϊκός στόλος στο Αιγαίο κάνει βόλτες χωρίς να αναγνωρίζει σύνορα και ο Αμερικανός πρέσβης στη χώρα μας συναντιέται ακόμα και με τοπικούς παράγοντες για να προωθήσει τα αμερικάνικα επιχειρηματικά σχέδια, ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, “καθαρίζει” την πόλη μας, αναρτώντας φωτογραφία της ιστορικής για το λαό μας πύλης του Πολυτεχνείου, σβήνοντας δηλαδή το σύνθημα των χιλιάδων ηρωικών φοιτητών «Εξω αι ΗΠΑ, Εξω το ΝΑΤΟ».

Ενημερώνουμε τον δήμαρχο ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αθήνας έχουν μνήμη που δε σβήνεται γιατί είναι ποτισμένη με το αίμα των αγώνων του λαού μας. Ξέρουν επίσης να διακρίνουν τους φίλους και σύμμαχους από τους λύκους που στοίχισαν στη χώρα μας χούντες και τμήματά του εδάφους της.

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά ο δήμαρχος για την καθαριότητα της πόλης μας θα έκανε κάτι για να αντιμετωπίσει τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, σε μέσα ατομικής προστασίας, τις απαρχαιωμένες και ελλιπείς υποδομές και τα αντίστοιχα μηχανήματα της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΟΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!