Δ.Αρριανών: Δέσμευση δημάρχου για επαναπρόσληψη απολυμένων συμβασιούχων

Την δέσμευση του δημάρχου Αρριανών Ροδόπης, Ριτβάν Αχμέτ, ότι θα προχωρήσει στην επαναπρόσληψη των έξι συμβασιούχων που απέλυσε, απέσπασαν στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος που συναντήθηκαν μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αρριανών που με την απόφαση υπ. αρίθμ. 76/2017 του δημοτικού συμβουλίου προχώρησε στην απόλυση 6 εργαζομένων συμβασιούχων καθαριότητας, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Βασίλη Γκιτάκο, τον μέλος του Γενικού Συμβουλίου, Κώστα Γερακίνη και αντιπροσωπεία του Συλλόγους Εργαζομένων ΟΤα Ροδόπης και δεσμεύτηκε ότι θα επαναπροσλάβει τους συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας.

dimarxeio-arrianon-aftodioikisi

Ειδικότερα που ανέφερε ότι θα προσκαλέσει έκτακατο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να επικυρωθεί η απόφαση και οι εργαζόμενοι θα υπογράψουν κανονικά τις νέες συμβάσεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συμβασιούχοι έχουν κερδίσει την αίτηση Προσωρινών Ασφαλιστικών Μέτρων, η οποία επιδόθηκε στο δήμο. Η εκδίκαση των οριστικών ασφαλιστικών μέτρων πάντως έχει οριστεί για τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!