Μπαλασόπουλος: Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις

Καμία λίστα δε θα δοθεί, διαρρέουν ότι το υπουργείο θα υπογράψει από μόνο του τις διαπιστωτικές πράξεις, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις. Αυτό σημείωσε, μετά τη κοινή συνάντηση που είχε, από κοινού με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ Νίκο Σαράντη, με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσο Βουλουδάκη ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος στο πλαίσιο της σημερινής κοινής κινητοποίησης δημάρχων – εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναμένεται να αποφασίσει συνέχιση των κινητοποιήσεων κινούμενη στο ίδιο μοτίβο με τις υπάρχουσες, δηλαδή πορείες, καταλήψεις γραφείων προσωπικού, δημαρχείων, αλλά όχι και ευαίσθητα κοινωνικών υπηρεσιών (για τις οποίες θα αποφασίσουν τα κατά τόπους σωματεία).

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Νίκος Σαράντης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι στη συνάντηση δεν ήταν και ο υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, παρά το ότι ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση, και επανέλαβε πως δε θα αποστείλουν οι δήμοι της Αττικής λίστες διαθεσιμότητας.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!