Μπαλασόπουλος: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αργόμισθος ή «πουλημένος» στους Γερμανούς

Οξεία επίθεση κατά των «επιχειρηματικών-εργολαβικών συμφέροντα και των εντεταλμένοι εκπροσώπων τους στα ΜΜΕ» εξαπολύσει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, και αφορμή τις συντονισμένες και οργανωμές, όπως υπογραμμίζει, επιθέσεις «εναντίον μου προσωπικά, αλλά και σε βάρος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αντέδρασαν στις ιταμές δηλώσεις και το ανθελληνικό-αντεργατικό παραλήρημα του γερμανού υφυπουργού Εργασίας Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ».

Μάλιστα, απευθυνόμενος σε όλους «όσοι αναζητούν στοιχεία για την προσωπική, υπηρεσιακή, οικογενειακή και περιουσιακή μου κατάσταση», τους ενημερώνει «ότι αδίκως ψάχνουν και τζάμπα ταλαιπωρούνται. Τίποτε δεν έχει αλλάξει από το περσινό «ξεσκόνισμα που μου έκαναν». Εγώ ούτε αργόμισθος υπήρξα, ούτε πληρωμένος κονδυλοφόρος είμαι και ούτε σε κομματικές γραμμές κινούμαι, όπως αυτοί που δήθεν κόπτονται για την Ελλάδα, αλλά με τη συμπεριφορά και τις απόψεις τους αγγίζουν τα όρια του δωσιλογισμού».

«Δε δίστασαν να με χαρακτηρίσουν «πρωτοπαλίκαρο των επεισοδίων», να με εντάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ για λόγους σκοπιμότητας και να αποκαλέσουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αγωνίζονται για την αξιοπρεπή διαβίωση τους ως «κουκουλοφόρους», υποδεικνύοντας τη σύλληψή τους», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και συμπληρώνει:

«Κατανοώ τον πανικό τους. Η αντίδρασή μας προφανώς τους «χαλάει τη σούπα», γιατί τα συμφέροντα θέλουν εξαθλιωμένους και υποταγμένους εργαζόμενους προκειμένου να υλοποιήσουν το σχέδιό τους για το ξεπούλημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν θα τους περάσει. Σε κάθε ανθελληνική-αντεργατική επιδίωξη των Γερμανών, που συμπεριφέρονται ως σύγχρονοι κατακτητές και των εγχώριων υπερασπιστών τους, θα είμαστε απέναντι».

»Ως πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζομένων που μοχθούν για το μεροκάματο, αγωνίζονται για τις θέσεις εργασίας τους και υπερασπίζονται το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τις ευθύνες για την εικόνα της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ας τις αναζητήσουν αλλού».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!