Αξιολόγηση: Συνεχίζεται η αποχή της ΑΔΕΔΥ – Για τη Δευτέρα αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης

Για την ερχόμενη Δευτέρα αναβλήθηκε για τυπικούς λόγους η εκδίκαση της έφεσης της ΑΔΕΔΥ κατά τη πρωτόδικης απόφασης με την οποία κηρύσσεται παράνομη η αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Όπως τονίζει η ΑΔΕΔΥ στην έφεσή της η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στερείται νομιμότητας καθώς «το Δικαστήριο επικαλείται ως λόγο τη μη λήψη απόφασης για τη συγκεκριμένη κινητοποίηση από το Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η ερμηνεία αυτή αποτελεί μεθόδευση για την καθιέρωση των μνημονιακών απαγορεύσεων στο απεργιακό δικαίωμα», προσθέτει.

Υπενθυμίζει ότι στη Δικαιοσύνη είχε προσφύγει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ η απόφαση του Πρωτοδικείου είχε κηρύξει παράνομη την αποχή για τυπικούς λόγους σ.σ. μη λήψης απόφασης από το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ). Παράλληλα η απόφαση του Πρωτοδικείου δεν κρίθηκε  προσωρινά εκτελεστή, με αποτέλεσμα η αποχή της ΑΔΕΔΥ να συνεχίζεται κανονικά.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΔΕΔΥ, ΕΦΕΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]