Αττική: Λουκέτο σε δήμους, πορεία στο ΥΔΜΗΔ, κατάληψη στο ΥΠΕΣ

Στο στόχαστρο των δημάρχων της Αττικής και της ΠΟΕ-ΟΤΑ μπαίνουν σήμερα δύο βασικά υπουργεία που εμπλέκονται άμεσα με την Αυτοδιοίκηση: στις 11 το πρωί, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο οποίο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα, και το υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο αμέσως μετά θα κατευθυνθούν οι 12 δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να κάνουν συμβολική κατάληψη.

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, οι δήμαρχοι της Αττικής θα έχουν βάλει λουκέτο στους δήμους, σύμφωνα και με την απόφαση της ΠΕΔΑ, ενώ στη μία μετά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις. (σ.σ.: χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, επίσης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «έκλεψε» και πάλι την παράσταση, κάνοντας πορεία με… φέρετρα!).

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα και με την απόφαση που πήρε η δεύτερη μεγαλύτερη ΠΕΔ της χώρας μετά την ΠΕΔΑ, η της Κεντρικής Μακεδονίας, κλειστά θα είναι σήμερα Παρασκευή τα γραφεία προσωπικού των δήμων-μελών της προκειμένου να μην αποσταλούν λίστες υπαλλήλων.

 

Διαβάστε επίσης:
«ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΠΕΔKM: Όχι στον εκβιασμό Μανιτάκη, «λουκέτο» στα γραφεία προσωπικού
ΠΕΔΑ: Κατεβάζει ρολά την Παρασκευή, συγκέντρωση στο Διοικ. Μεταρρύθμισης
ΠΟΕ-ΟΤΑ: Xωρίς Διαπιστωτική Πράξη δεν τίθεται κανείς σε διαθεσιμότητα
Πορεία με… φέρετρα κατά της διαθεσιμότητας
Δ. Πατρέων Καταθέτει ασφαλιστικά κατά της διαθεσιμότητας
Παραίτηση Μανιτάκη ζητεί ο Β. Μιχαλολιάκος

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!