Αττική: 24ωρη απεργία τη Δευτέρα από το Συνδικάτο ΟΤΑ

Σε 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις  11:00 στο υπ. εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος καλεί αύριο, τελευταία μέρα για την παράδοση στοιχείων από τους δήμους και την περιφέρεια, όλους του εργαζομένους στους ΟΤΑ της Αττικής, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

«Είναι καθαρό συνάδελφοι ότι μπροστά μας έχουμε απολύσεις. Όπως και να το ονομάσουνε Διαθεσιμότητα – Μετακινήσεις – Μετατάξεις η ουσία παραμένει η ίδια άνοιξαν τις πόρτες για απολύσεις, και δημιουργούν συνθήκες τρόμου στους εργαζόμενους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Αυτή είναι η αρχή, κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα τη γλυτώσει, είμαστε όλοι μπροστά σε μία κατάσταση αναμονής να έρθει και η σειρά μας για απόλυση! Να μην επιτρέψουμε να εφαρμοστεί το τερατούργημα της κυβέρνησης».

Μάλιστα, καθώς η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν έχει προκηρύξει απεργία ή στάση εργασ’ιας για τη Δευτέρα το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, τονίζει ότι «με βάση το άρθρο 32 παράγραφος 2 του καταστατικού μας που έχει εγκριθεί με την 4174/11 απόφαση του Μονομελούς  Πρωτοδικείου Αθηνών στις 8/7/11, στην απεργία μπορεί να λάβει μέρος το σύνολο των εργαζομένων στους α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, μελών και μη μελών του Συνδικάτου».

Σχετικά

Θεσσαλονίκη: Μπλακάουτ αύριο σε δήμους και δημόσιες υπηρεσίες

Υπάλληλοι Αιρετών Περιφερειών: Αγώνας έως την τελική νίκη

ΣΕ ΚΕΠ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΥΜΑ» ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!