Αθήνα: Σήμερα οι κινητοποιήσεις συνταξιούχων, ταχυδρομικών και υπαλλήλων καθαριότητας

Στους δρόμους θα βγουν σήμερα συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ και ταχυδρομικοί καθώς και υπάλληλοι των τομέων καθαριότητας των δήμων.

Συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί οι συνταξιούχοι του σωματείου «Συσπείρωση» (με έδρα την Θεσσαλονίκη) θα συγκεντρωθούν έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, επί της Πανεπιστημίου και θα πραγματοποιήσουν στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Από την άλλη πλευρά, οι ταχυδρομικοί βρίσκονται σήμερα σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση λόγω των εξαγγελιών για «αιματηρές» περικοπές -απολύσεις και «λουκέτα» σε καταστήματα- στα ΕΛ.ΤΑ. Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών θα συγκεντρωθούν στις 11:00, στο θέατρο «Αλφα» επί της Πατησίων και θα πορευτούν προς το υπουργείο Οικονομικών.

Στάση εργασίας (από τις 7:00 έως τις 11:00) και κινητοποίηση στο κέντρο της πρωτεύουσας έχουν εξαγγείλει για σήμερα και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:30, έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους (οδός Πουλίου). Αίτημά τους είναι η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 2Κ/2018 για 8.166 μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!