Αθήνα: Καταλήψεις και σε κεντρικό δημαρχείο και Τεχνικές Υπηρεσίες

Εβδομάδα (τρίτη κατά σειρά) κινητοποιήσεων των εργαζομένων και στο Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αποφάσισε την Παρασκευή -μεταξύ άλλων- και τη συνέχιση στις καταλήψεις των γραφείων προσωπικού τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Σκοπός να μην αποσταλεί καμία λίστα εργαζομένων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αναλυτικότερα, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων:

Τη Δευτέρα 26/11 και την Τρίτη 27/11, συνεχίζει την κατάληψη στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λιοσίων 22) από το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Επίσης, τη Δευτέρα από τη μία το μεσημέρι η κατάληψη επεκτείνεται στο Κεντρικό Δημαρχιακό Μέγαρο.

Την Τρίτη 27/11 -εκτός από την κατάληψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού- θα γίνει από το πρωί κατάληψη στις Τεχνικές Υπηρεσίες (Αθηνάς 16- πλ. Καραμάνου). Την ίδια μέρα, ο ΣΕΔΑ συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ (από τις 11.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. και από 3 μ.μ. – 7.00 μ.μ.), καθώς και στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στις 11.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη για πορεία στο υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!