Αθήνα: Αναβολές στις δίκες για τους συμβασιούχους της ΔΑΕΜ

Για τις 31 Μαΐου και τις 6 Ιουνίου αντίστοιχα, αναβλήθηκαν οι κύριες αγωγές των δύο ομάδων των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ, που ζητούν την επιστροφή τους στο Δήμο Αθηναίων.

Όπως σημειώνουν οι συμβασιούχοι, αναφερόμενοι στη σημερινή εκδίκαση της αγωγής της δεύτερης ομάδας, οι συνήγοροί τους «ζήτησαν και πήραν αναβολή για τις 6 Ιουνίου. Οι συνήγοροι του δήμου που προέβαλαν χθες ως λόγο αναβολής ότι δεν είχαν ετοιμαστεί λόγω πολλών υποθέσεων, σήμερα παραδόξως ήταν έτοιμοι και ήθελαν να εκδικάσουν».

«Βεβαίως δεν έχουμε κάτι με τους συνηγόρους του δήμου. Υπάλληλοι είναι που εκτελούν εντολές, τώρα μάλιστα με τις πιέσεις της τρόικας για άμεση απόλυση δημοσιών υπαλλήλων που έχουν πειθαρχικά παραπτώματα, αν παρεκλίνουν έστω και λίγο από τις εντολές που έχουν λάβει μπορεί να δεχθούν πειθαρχικές ποινές», σημειώνουν και καταλήγοντας επιτίθενται στο δήμαρχο Αθηναίων, θεωρώντας τον ως υπεύθυνο για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

«Η δημοτική αρχή Καμίνη είναι ο υπαίτιος για την ανεργία και την άθλια οικονομική κατάσταση εκατοντάδων συναδέλφων μας συμβασιούχων εν μέσω της οικονομικής κρίσης και ο δικαστικός μας αγώνας θα συνεχιστεί», υπογραμμίζουν.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΔΙΚΗ, ΔΑΕΜ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!