ΑΣΕΠ-υποψήφιοι 3Κ/2018: Ετοιμάζουν λίστα δήμων για τα λάθη στην ειδική εμπειρία

Λίστα με τους δήμους και τους υπόλοιπους φορείς, όπως οι ΔΕΥΑ που αντί για τη βεβαίωση για ειδική εμπειρία με βάση το υπόδειγμα του υπουργείου Εσωτερικών έδωσαν απλές βεβαιώσεις με αποτέλεσμα να χάσουν την επιπλέον μοριοδότηση, ετοιμάζουν υποψήφιοι της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Όπως τονίζουν «οι υπάλληλοι των γραφείων προσωπικού, δίνοντας απλές βεβαιώσεις στους υποψήφιους απαντούσαν οτί είναι σωστές, ενώ το ΑΣΕΠ τονίζει ότι αν δεν αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος απασχολήθηκε σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, δεν πρόκειται να τις μετρήσει με τα 17 μόρια της ειδικής εμπειρίας αλλά με 7 της απλής εμπειρίας».

Γι’ αυτό το λόγο υποψήφιοι της 3Κ/2018 δηλώνουν ότι θα κινηθούν συλλογικά «ώστε να αναλάβουν οι συγκεκριμένοι δήμοι την ευθύνη, να απευθυνθούν στο ΑΣΕΠ στέλνοντας ορθή επανάληψη της αρχικής βεβαίωσης, προσθέτοντας ότι η ειδικότητά μας ανήκει σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, για την προσμέτρηση των μορίων της ειδικής εμπειρίας».

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως είχαν διευκρινίσει παλαιότερα πηγές του ΑΣΕΠ στην aftodioikisi.gr «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν η Ανεξάρτητη Αρχή να ζητήσει διευκρινίσεις από το δήμο, καθώς η μοριοδότηση κάθε υποψηφίου προκύπτει από τα έγγραφα που έχει καταθέσει εμπρόθεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΣΕΠ-3Κ/2018-τυπικός έλεγχος: Νέο deadline & διαβεβαιώσεις για την (ασφυκτική) προθεσμία της 30/11 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΛΑΘΗ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018, ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΛΙΣΤΑ ΔΗΜΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!