ΑΣΕΠ-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποψηφίων 3Κ: Στο πλευρό τους η ΠΟΠ-ΟΤΑ

Δίπλα στον υποψήφιους της 3Κ που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο ΑΣΕΠ στέκεται η ΠΟΠ-ΟΤΑ μέσω του Πανατικού Σωματείου ΟΤΑ Ηρακλής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ίδιους τους υποψήφιους, «το Παναττικό Σωματείο ΟΤΑ Ηρακλής που ανήκει στην ΠΟΠ ΟΤΑ θα βρίσκεται στο πλευρό μας στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα μας.

Η άμεση ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 απο το ΑΣΕΠ  θα αποτελέσει την σίγουρη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την υποστελέχωση των Δήμων στον τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών. Όλοι την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 9:00 στο ΑΣΕΠ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης», καταλήγουν οι υποψήφιοι.

Mάλιστα, με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΠ-ΟΤΑ, δηλώνει και επίσημα ότι στηρίζει το δίκαιο αίτημα εργαζομένων και υποψήφιων:

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της 3Κ έχουν ζητήσει την συμπαράσταση και της ΠΟΕ-ΟΤΑ αλλά, παρά το γεγονός ότι αφενός έχει περάσει μία εβδομάδα και αφετέρου βρισκόμαστε στο παρά πέντε της συγκέντρωσης,  μέχρι στιγμής η Ομοσπονδία δεν έχει απαντήσει.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΟΠ-ΟΤΑ, 3Κ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΡΑΚΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!