ΑΣΕΠ: Προσλήσεις 38 εποχικών σε οκτώ Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και ΟΤΑ

Την πρόσληψη 38 ατόμων διάφορων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε οκτώ φορείς ενέκρινε το ΑΣΕΠ. Οι συγκεκριμένες θέσεις εγκρίθηκαν το διάστημα από 16 έως και 19 Νοεμβρίου.

Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί προκειμένου να καλύψει εποχικές ή παροδικές ανάγκες των υπηρεσιών των φορέων. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Στην Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, θα καλυφθούν τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων: μία θέση λογιστή ΤΕ και τρεις θέσεις εργατών ΥΕ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310/213.800.

Στο Δήμο Βισαλτίας του νομού Σερρών θα καλυφθούν έξι θέσεις, εκ των οποίων: τρεις θέσεις χειριστών JCB ΔΕ και τρεις θέσεις χειριστών γκρέιντερ ΔΕ. Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι οκτώ μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 23220/20.316.

Στο ΝΠΔΔ του Δήμου Παιονίας θα καλυφθούν συνολικά τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων: μία θέση βοηθού βρεφονηπιοκόμου – παιδοκόμου ΔΕ, μία θέση βρεφονηπιοκόμου ΤΕ για τη Γουμένισσα και δύο θέσεις βρεφονηπιοκόμων ΤΕ για το Πολύκαστρο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 23430/22.247.

Στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Παλλήνης θα καλυφθούν συνολικά 10 θέσεις, εκ των οποίων: οκτώ θέσεις βοηθών βρεφοκόμων – παιδοκόμων ΔΕ και δύο προσωπικού καθαριότητας. Πληροφορίες δίνονται από το τηλέφωνο 210/660.46.33.

Στη Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων θα καλυφθούν έξι θέσεις, εκ των οποίων: δύο θέσεις πληροφορικής ΠΕ και τέσσερις θέσεις γραφιστών ΤΕ. Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι 12 μήνες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 210/380.18.40.

Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης θα καλυφθούν δύο θέσεις του κλάδου οικονομικού ΠΕ. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας διάρκειας 12 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2810/393.166.

Στην 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (ΕΒΑ) θα καλυφθούν δύο θέσεις σχεδιαστών ΔΕ. Το εν λόγω προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας 11 μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 26430/272.040.

Στο Φορέα Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Πύλου Νέστορος «Αλληλεγγύη» θα καλυφθούν τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων: μία θέση βρεφονηπιοκόμου ΤΕ, μία θέση βοηθού βρεφοκόμου – παιδοκόμου ΔΕ, μία θέση μάγειρα ΔΕ και μία θέση καθαριστή ΥΕ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 27633/60.018.

Με πληροφορίες από «Αγγελιοφόρο»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!