ΑΣΕΠ: Για τον πίνακα κατάταξης υποψηφίων στο πλαίσιο Προκήρυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 23 Απριλίου 2021 - 16:53
  • Comments Off

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις εξέδωσε το ΑΣΕΠ:

ναμορφωμένο Πίνακα Κατάταξης και Πίνακα Αποκλειομένων υποψηφίων μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, στο πλαίσιο της Προκήρυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης, κα

Συγκεκριμένα:

  1. Ανακοίνωση για τον αναμορφωμένο Πίνακα Κατάταξης και Πίνακα Αποκλειομένων υποψηφίων μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, στο πλαίσιο της Προκήρυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για την πλήρωση θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει. Οι Πίνακες ανοίγουν από την αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
  2. Ανακοίνωση για τον Πίνακα Αποκλειομένων υποψηφίων κατά τις Υγειονομικές εξετάσεις, τις Αθλητικές & Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Ο Πίνακας ανοίγει από την αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ Ανακοίνωση.

 Όσον αφορά το πρώτο θέμα σημειώνεται:

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, καταρτίσθηκαν, από το 3 ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (3 ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων που προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων για τις Γενικές Διευθύθυνσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα τονίζεται:

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 6Κ/2018 (ΦΕΚ17/22.05.2018 Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) και σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 72 του Ν.4795/2021 (ΦΕΚ 62/τ.Α΄/17.4.2021) «Ρυθμίσεις θεμάτων στελέχωσης υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής
Πολιτικής», το ΑΣΕΠ αναρτά πίνακα με τους υποψήφιους των κλάδων/ειδικοτήτων ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης, που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και αποκλείστηκαν στις υγειονομικές εξετάσεις καθώς και στις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες που έχουν διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Παράλληλα, προς το σκοπό εφαρμογής του άρθρου 72 του Ν.4795/2021 (ΦΕΚ 62/τ.Α΄/17.4.2021), το ΑΣΕΠ αποστέλλει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα
στοιχεία των υποψηφίων που περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα διοριστέων και αποκλείστηκαν κατά τις ανωτέρω δοκιμασίες.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση των ως άνω δοκιμασιών για την κάλυψη των προκηρυχθεισών θέσεων που παραμένουν κενές.
Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη (σελ. 673), ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των υγειονομικών εξετάσεων καθώς και αθλητικών και
ψυχοτεχνικών δοκιμασιών δεν επιτρέπεται.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΣΕΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]