ΑΣΕΠ: Διαδικτυακή ενημέρωση των εργαζομένων για τον εμβολιασμό 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΑΣΕΠ στις 22 Ιουλίου 2021, διαδικτυακή συνάντηση – ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό, στην οποία συμμετείχαν πολλοί εργαζόμενοι του ΑΣΕΠ.

Στη συζήτηση είχαν προσκληθεί και έλαβαν μέρος με τηλεδιάσκεψη δύο μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και Διευθύντρια της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) στο Νοσοκομείο Παίδων  «Π. & Α. Κυριακού» κα Μαρία Τσολιά και η  Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολόγος, Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, Τμήμα Νοσηλευτικής, Ε.Κ.Π.Α., κα Ιωάννα Παυλοπούλου. Τη συζήτηση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κος Θάνος Παπαϊωάννου ενώ μετείχαν επίσης οι αντιπρόεδροι του ΑΣΕΠ κος Διονύσιος Λασκαράτος και κος Ηλίας Νικολόπουλος. Συντονίστρια της συζήτησης ήταν η κα Νίνα Τρυφωνοπούλου εργαζόμενη στο ΑΣΕΠ.

Στην ενημέρωση, τα δύο διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, παρουσίασαν τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα γύρω από τον εμβολιασμό έναντι του Covid-19, ενώ απάντησαν σε πολλά και καίρια ερωτήματα που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες της διαδικτυακής συνάντησης σχετικά με τη μετάλλαξη Δέλτα, τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους, σε εγκύους, σε ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα, στον long Covid και τόνισαν τη μεγάλη σημασία του εμβολιασμού.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]