Αρχίζουν οι μετατάξεις στη Δημόσια Υγεία – Οι πίνακες με τις κενές θέσεις

Οι κενές θέσεις στις Δομές της Δημόσιας Υγείας στις οποίες θα τοποθετηθούν οι υπάλληλοι που έχουν ενταχθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δημοσιεύθηκαν χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, δίνεται περιθώριο 15 ημερών στους «διαθέσιμους» να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση «για τη μετάταξη ή μεταφορά τους, καθορίζοντας τη σειρά προτίμησης των Φορέων που επιθυμούν να μεταταχθούν / μεταφερθούν, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία τυχόν δεν περιλαμβάνονται στα προσωπικά τους μητρώα».

Παράλληλα με την απόφαση καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των παραπάνω Φορέων, μέσα σε προθεσμία δέκα ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων – υπεύθυνων Δηλώσεων των υπαλλήλων, να συντάξουν με ευθύνη τους πίνακες συνδρομής κριτηρίων των υπαλλήλων και να τους αποστείλουν στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να διατεθούν και να τοποθετηθούν στους φορείς υποδοχής.

Το επόμενο – τελευταίο βήμα είναι, μετά τη διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου νομιμότητας, η έκδοση της απόφασης μετάταξης ή μεταφοράς του υπαλλήλου από το οικείο όργανο διοίκησης του φορέα υποδοχής.

TO ΦΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΣΥ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!