ΑΡΣΥ-συμβασιούχοι Αιγάλεω: Αναβλήθηκε η δίκη -Απών ο πρόεδρος του Συλλόγου

Τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Αιγάλεω και αναπληρωτή γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννη Τσούνη καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΑΡΣΥ. Όπως τονίζει την ώρα που εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα οκτώ συμβασιούχων (φωτό από τα Δικαστήρια) για την παραμονή στην εργασία του, η οποία τελικώς αναβλήθηκε για τις 26 Ιουνίου, ο κ. Τσούνης «είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, όπως για παράδειγμα να γράφει ανακοινώσεις ζητώντας Ε.Δ.Ε και ουσιαστικά τιμωρία για έναν εκ’των συμβασιούχων(Μάκη Κωσταρα) για περσινή υπόθεση, όταν κλάπηκε υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα…!!!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των 8 Συναδέλφων Συμβασιούχων πρώην παρατασιούχων στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτίριο 5).

Τελικά για διάφορους λόγους (κοινό αίτημα και των δύο πλευρών) η υπόθεση οδηγήθηκε  σε αναβολή και η οριστική έκβασή της θα κριθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Από το πρωί ,σχεδόν σύσσωμη, η Α.Ρ.ΣΥ (ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ,ΓΚΑΤΖΗΣ, ΡΕΜΠΟΥΣΚΟΣ) βρέθηκε στο πλάι και μοιράστηκε την αγωνία των Συναδέλφων.

Ενισχυτική ήταν και η παρουσία του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, μιας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω και αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, όπως για παράδειγμα να γράφει ανακοινώσεις ζητώντας Ε.Δ.Ε και ουσιαστικά τιμωρία για έναν εκ’των συμβασιούχων (Μάκη Κωσταρα) για περσινή υπόθεση, όταν κλάπηκε υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα…!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΗΣ, ΑΡΣΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!