ΑΡΣΥ για ΣΥΝΑΝ: Ξετσιπωσιά, πολιτική αλητεία και τσογλανισμός

Σε σκληρή καταγγελία κατά του επικεφαλής της «πράσινης» Συνδικαλιστικής Ανατροπή (ΣΥΝΑΝ) στο δήμο Αιγάλεω και αναπληρωτή γραμματέα της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιάννη Τσούνη, προχωρά η Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συσπείρωση (ΑΡΣΥ). Όπως τονίζει η ΑΡΣΥ ο κ. Τσούνης με την στάση του καλύπτει «τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης Μπίρμπα», προσθέτοντας με έμφαση: «Φυσικά δεν έχει νόημα πια, να μιλήσεις για τσίπα. Η ξετσιπωσιά των ξετσίπωτων!!! Να γνωρίζουν όμως καλά, ότι είμαστε αδιάβροχοι στην πολιτική αλητεία και αδιαπέραστοι στον πολιτικό τσογλανισμό.»

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Αντί να επιδίδεται σε άδικες προσωπικές επιθέσεις, που στην ουσία είναι ενάντια σε όλους τους συναδέλφους, μπορεί να μας απαντήσει ο επικεφαλής της ΣΥΝΑΝ Αιγάλεω, γιατί συνεχίζει να ταΐζει τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, αποφεύγοντας – παρότι έδωσε το «λόγο» του, φευ – το έκτατο Διοικητικό Συμβούλιο;;;;;;

Χωρίς φραγμό και αναστολή, κοιτάζοντας μόνο το μικροσυμφέρον του, καλύπτει της αυθαιρεσίες της Διοίκησης Μπίρμπα.

Φυσικά δεν έχει νόημα πια, να μιλήσεις για τσίπα.

Η ξετσιπωσιά των ξετσίπωτων!!!

Να γνωρίζουν όμως καλά, ότι είμαστε αδιάβροχοι στην πολιτική αλητεία και αδιαπέραστοι στον πολιτικό τσογλανισμό.

Αιγάλεω, 6/2/2018

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΣΥΝΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΡΣΥ, ΠΟΛΙΤΚΟΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!