απροσπέλαστο-το-κέντρο-απόγευμα-ποιε-682357
ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ | 24.10.2019 | 07:26

Απροσπέλαστο το κέντρο απόγευμα -Ποιες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια, από τις οποίες η μία θα γίνει το πρωί και οι άλλες δύο το απόγευμα.

ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η οποίες γίνονται στο πλαίσιο αντίδρασης για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), οι οποίοι θα κάνουν και πορεία προς το Σύνταγμα. Οι εργαζόμενοι στους δήμους είναι από χθες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο.

Το απόγευμα, στις 17:00 έχει προγραμματίσει τις δικές τις κινητοποιήσεις η ΑΔΕΔΥ με το ΕΚΑ. Διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για διατάξεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Πιο μετά, στις 18:30 σειρά παίρνει το ΠΑΜΕ, που καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια ζητώντας να μην πειραχτούν τα Συνδικάτα και γιατί ζητούν «σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα».