ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΟΑΕΔ: Παράταση ενός έτους σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Την παράταση των συμβάσεων κατά ένα έτος αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ που συνεδρίασε σήμερα Τρίτη, για όλους τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά θέσεις στην υγεία.

Πρόκειται για το «ΕΙ∆ΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 4.000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ», το οποίο αποφασίστηκε να λάβει 12μηνη παράταση, με συνολικό κόστος 60 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά θέσεις πλήρους απασχόλησης και οι συμβάσεις των εργαζομένων θα ανανεωθούν για ένα χρόνο ακόμα.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις, οι 3.000 από τις 4.000 αντιστοιχούν σε νοσηλευτικό προσωπικό για Γενικά Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία-ΚΥ, Πανεπιστημιακά Γενικά Νοσοκομεία, Διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών, τις Κεντρικές τους Υπηρεσίες, το ΠΕΔΥ και για Κέντρα Υγείας και 700 θέσεις σε διάφορες ειδικότητες.

Άλλες 300 θέσεις αφορούν οργανισμούς, εποπτευόμενους από το υπουργείο Υγείας, όπως ο ΕΟΦ, το ΕΚΑΒ, το ΕΚΕΑ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΕΔ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΥΓΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!