ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Καταβολή 13oυ, 14ου μισθού: Το σκεπτικό δύο δικαστικών αποφάσεων (έγγραφα)

Τις δύο θετικές αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λάρισας για την αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού για 34 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας δημοσιεύει η aftodioikisi.gr,

Πρόκειται για 32 εργαζόμενους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (Π.Ε. Λάρισας) και δύο στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου Λαρισαίων: «Δημοτική Πινακοθήκη Μουσείο Γ. Κατσίγρα». Και τις δύο υποθέσεις χειρίστηκε ο δικηγόρος Παύλος Μαουσίδης, ο οποίος μιλώντας στην aftodioikisi.gr τόνισε ότι «πρόκειται για τις πρώτες αποφάσεις στην Λάρισα», προσθέτοντας ότι «αναμένουμε τις αποφάσεις των φορέων αν θα ασκήσουν έφεση, διαφορετικά τα χρήματα είναι άμεσα καταβλητέα στους δικαιούχους».

Να σημειωθεί ότι το θέμα επανέφερε στην επικαιρότητα στις αρχές Οκτωβρίου ο «Τύπος της Κυριακής», επικαλούμενος και σχετικά δημοσιεύματα της aftodioikisi.gr.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, 13ΟΣ 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!