ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΕ-ΟΤΑ αθωώνει Πολυμερόπουλο για το «μαϊμού» μεταπτυχιακό (έγγραφα+φωτο)

Σε πανηγυρική αθώωση του «γαλάζιου» συνδικαλιστή Βασίλη Πολυμερόπουλου είχε προχωρήσει η «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ μόλις δέκα μήνες πριν την υπ’ αριθμόν 26124/15.9.2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημελλειοδικείου Αθηνών με την οποία κρίθηκε ένοχος για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης», για «πλαστό» τίτλο σπουδών που είχε προσκομίσει προκειμένου να καταλάβει θέση διευθυντή στο δήμο Αθηναίων. Πρόκειται για τον συνδικαλιστή που, όπως έχει γραψει η aftodioikisi.gr, σε αγαστή συνεργασία με την “πράσινη” ΣΥΝΑΝ έχουν φτιάξει ένα “κλειστό κλάμπ” αποκλείοντας τους συμβασιούχους και δείχνοντας αδιαφορία ακόμη και για τους νεκρούς εργαζόμενους.

Σύμφωνα με την από 2.11.2016 «αθωωτική απόφαση» της «γαλαζοπράσινης» (ΔΑΚΕ και ΣΥΝΑΝ) ηγεσίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο κ. Πολυμερόπουλος: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. και αφού εξέτασε όλα τα σχετικά Υπηρεσιακά έγγραφα του Δήμου που αφορούσαν στο θέμα, διαπίστωσε πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε πλαστότητα Πιστοποιητικού…..Δικαιοδοσία και κατ’ επέκταση ευθύνη για το θέμα φέρουν οι καθ’ ύλην αρμόδιες Υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση ο Βασίλης Πολυμερόπουλος».

Μάλιστα, η σημερινή ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν έβγαλε μόνο «αθωωτική απόφαση» για τον εκλεκτό της αλλά και στην επόμενη ανακοίνωσή της με ημερομηνία 9.11.2016, επιτέθηκε κατά «συστημικών μέσων» για «την ανακίνηση ψευδών και την εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών… για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων» αλλά και κατά των άλλων παρατάξεων της Ομοσπονδίας που ζήτησαν να μην εκδοθούν οι δύο παρακάτω ανακοινώσεις, ενώ μία από αυτές, η ΑΣΚ-ΟΤΑ ήταν και αυτή που το αποκάλυψε.

poe_ota_polymeropoulos_aftodioikisi

Η φωτο είναι πρόσφατη, από τον Μάιο του 2017: Ο καταδικασθείς κ. Βασίλης Πολυμερόπουλος (με το ροζ πουκάμισο) με τη νυν και τέως «πράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Διακρίνονται από αριστερά ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Γιάννης Τσούνης, η νομική σύμβουλος της Ομοσπονδίας Μαρία Τσίπρα, ο τέως πρόεδρος Θέμης Μπαλασόπουλος, η Ταμίας Μαρία Παπαδοπούλου και ο νυν πρόεδρος Νίκος Τράκας.

Η ανακοίνωση της 2ας Νοεμβρίου 2016
«Στις 10 Οκτωβρίου 2016, κατατέθηκε στην Ομοσπονδία καταγγελία της Α.Σ.Κ. Δήμου Αθηναίων με την οποία απροκάλυπτα κατηγορούσε το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. Βασίλη Πολυμερόπουλο για «πλαστότητα» Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών. Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχόλησε την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, όπου και υπήρξε διεξοδική συζήτηση. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. και αφού εξέτασε όλα τα σχετικά Υπηρεσιακά έγγραφα του Δήμου που αφορούσαν στο θέμα, διαπίστωσε πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε πλαστότητα Πιστοποιητικού. Ένα γεγονός που εξετάστηκε στο πλαίσιο του ελέγχου γνησιότητας όλων των Πιστοποιητικών Σπουδών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες οι οποίες πιστοποίησαν τη γνησιότητα τίτλου. Το ζήτημα αφορούσε διοικητική διαφωνία μεταξύ του Παντείου Πανεπιστήμιου και του Υπουργείου Παιδείας για το εάν ο εν λόγω τίτλος σπουδών είναι επιπέδου «master» ή άλλου επιπέδου. Επί του θέματος έχουν αποφανθεί σχετικά με έγγραφα τους οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Παντείου Πανεπιστημίου και του Υπουργείου Παιδείας. Ως εκ τούτου, δικαιοδοσία και κατ’ επέκταση ευθύνη για το θέμα φέρουν οι καθ’ ύλην αρμόδιες Υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση ο Βασίλης Πολυμερόπουλος….»

Η ανακοίνωση της 9ης Νοεμβρίου 2016
«Κάθε Μέλος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα συντασσόταν με την άποψη πως ο ρόλος της Ομοσπονδίας δεν είναι να διερευνά και να πιστοποιεί την γνησιότητα πτυχίων. Είναι όμως δεοντολογικό, συναδελφικό και υποχρέωση της Ομοσπονδίας να λαμβάνει θέση όταν οι αρμόδιοι κατά το Νόμο θεσμοθετημένοι φορείς έχουν αποφανθεί για την γνησιότητα του τίτλου ενός προσώπου, αλλά αυτό συνεχίζει να στοχοποιείται και να βάλλεται με την ανακίνηση ψευδών και την εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών μέσα από «συστημικά μέσα» και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Βασίλη Πολυμερόπουλου. Το ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α., όπως και το σύνολο των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. γνωρίζουν πως οι θεσμοθετημένοι φορείς πιστοποίησαν την γνησιότητα του τίτλου σπουδών που προσκόμισε ο Βασίλης Πολυμερόπουλος. Προτιμούν όμως να κρύβονται πίσω απ’ το δάκτυλό τους και να διαφωνούν με την επίσημη θέση που εξέφρασε η Ομοσπονδία συντηρώντας το ψέμα και την συκοφαντία. Έχουν μάθει να κινούνται στην… αδιαφάνεια και στο παρασκήνιο. Επίσης, είναι πάγια θέση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την οποία ταυτίζεται σήμερα όψιμα το ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α., πως οι συνδικαλιστικές διαφορές και αντιπαραθέσεις δεν μπορεί να είναι αντικείμενο προπηλακισμών και τραμπουκισμών!!!…..».

Σημ. Στη φωτο του εξωφύλλου εργαζόμενοι στους δήμους μουτζώνουν προς το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών. Μετά την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr η χειρονομία θα μπορούσε να αφορά και την «γαλαζοπράσινη» ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΩΩΣΗ, ΜΑΙΜΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!