Απόφαση Πρωτοδικείου: Έναντι 1.000 ευρώ στους απλήρωτους συμβασιούχους του Δ.Θεσσαλονίκης

Απόφαση που βγάζει από το αδιέξοδο εκατοντάδες απλήρωτους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκη, εξέδωσε το πρωτοδικείο της πόλης.

Συγκεκριμένα το Πρωτοδικείο έδωσε προσωρινή διαταγή στους 694 απλήρωτους συμβασιούχους του δήμου Θεσσαλονίκης, βάσει της οποίας η δημοτική αρχή, καλείται να πληρώσει «έναντι» 1.000 ευρώ στον κάθε εργαζόμενο, μέχρι να συζητηθεί η κύρια αγωγή τους, στις 28 του μήνα.

Οι συμβασιούχοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να τους δοθεί κάποιο ποσό από τα δεδουλευμένα τους, μέχρι να λυθεί το ζήτημα της πληρωμής με το Ελεγκτικό Συνέδριο, αφού ο Επίτροπος της περιοχής δεν υπέγραφε τα εντάλματα πληρωμής, με αποτέλεσμα να είναι τρεις μήνες απλήρωτοι.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί και ενόψει της διαδικασίας στο Πρωτοδικείο, οι συμβασιούχοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, 1000 ΕΥΡΩ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΟΥΧΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]