Αντεπίθεση εργαζομένων στο Εμπόριο: Ποτέ δουλειά Κυριακή -Όλοι στον αγώνα

«Οι αντιστάσεις πυκνώνουν! Οι αγώνες πληθαίνουν! Έχουμε την δύναμη! Στη σθεναρή αντίσταση των συναδέλφων-ισσων του κλάδου (Public, INDITEX, LIDL, ΙΚΕΑ, MediaMarkt κ.τ.λ.) για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας προστέθηκε την Κυριακή 10/9 η απόλυτα επιτυχημένη και με καθολική συμμέτοχη απεργία των εργαζομένων στα Notos!», αναφέρει ανακοίνωση της «Αντεπίθεσης Εργαζομένων στο Εμπόριο», η οποία αναλυτικότερα, συνεχίζει ως εξής:

«Έχουμε τη δύναμη, εμείς οι εργαζόμενοι, όπως δείχνουν οι συνεχείς κινητοποιήσεις μας, όταν είμαστε ενωμένοι, με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση με πίστη στις δυνάμεις μας να μπορούμε να υπερασπίζουμε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας.

Ως Αντεπίθεση των Εργαζομένων εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση στην απεργία των εργαζομένων στα Notos, θα σταθούμε στο πλευρό τους όλες τις Κυριακές που θα τους ζητάνε να εργαστούν όπως κάναμε και την Κυριακή 10/9.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, εργαζόμενες και εργαζόμενοι, οι αντιστάσεις είναι πολλές αλλά προς το παρόν διάσπαρτες και όχι καλά οργανωμένες, Ως Αντεπίθεση των Εργαζομένων παίρνουμε πρωτοβουλία συνάντησης και γνωριμίας όλων των εργαζομένων από τα διάφορα καταστήματα του κλάδου, να συντονίσουμε την αντίστασή μας, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να οργανώσουμε ένα κοινό σχέδιο αγώνων μέχρι την τελική νίκη!

Τετάρτη 20/9 και ώρα 21:30 στο πολιτιστικό Στέκι Ίσκρα
(Αμύντα 12, δίπλα στην Αρχαία αγορά)
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντίστασή μας
τηλ: 2310265730, blog: www.antepithesitonergazomenon.blogspot.gr/»

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!