Ανοίγει τη Δευτέρα το Πολυτεχνείο – «Εμφύλιος» στο ΕΚΠΑ

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα λειτουργήσει κανονικά από την επόμενη Δευτέρα με απόφαση της γενικής συνέλευσης των καθηγητών του, προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο. Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ θα αποφασίσουν την Παρασκευή αν θα συνεχίσουν ή όχι τις απεργιακές κινητιποιήσεις.

Ανάλογη τάση, για επαναλειτουργία, υπάρχει και στα τμήματα Φιλοσοφικής και Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς είναι και εκεί ορατός ο κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο. Προηγήθηκε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στο Συμβούλιο του Ιδρύματος και τον πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Δημήτρης Μπερσιμάς, το Συμβούλιο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Πελεγρίνη για την κρίση που αντιμετωπίζει το ίδρυμα από την οποία, όπως αναφέρεται, κινδυνεύει να βγει πολλαπλώς ζημιωμένο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΕΙ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!