ΡΟΗ
προηγ επομ

«Ανοιχτή Πόλη»: Στήριξη συμβασιούχων 3Κ για μονιμοποίηση

Μετά από πολύμηνους αγώνες, 43 απολυμένοι συμβασιούχοι της 3Κ επανέρχονται από την επόμενη Δευτέρα στις θέσεις εργασίας τους στο Δήμο Αθηναίων, μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων το Σεπτέμβρη του 2020, αυτό σημειώνει σε ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Η Ανοιχτή Πόλη, επίσης στην ανακοίνωση της, αναφέρει: «Στήριξε από την αρχή τη διεκδίκηση των συμβασιούχων για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Με προτάσεις ψηφισμάτων, σε συντονισμό και με μέρος της αντιπολίτευσης, καταφέραμε να πάρει θέση υπέρ των εργαζομένων το δημοτικό συμβούλιο. Μετά και την πρόσφατη θετική δικαστική απόφαση, η δημοτική αρχή δεν είχε πια πολλές επιλογές. Η επιστροφή των συμβασιούχων στην εργασία τους αντανακλά τον επίμονο αγώνα τους και το δίκαιο του αιτήματός τους. Η Ανοιχτή Πόλη θα συνεχίσει να στηρίζει τους αγώνες τους».

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!