Ανεστάλη η διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων Ελευσίνας

Με προσωρινή διαταγή αναστέλλεται η διαθεσιμότητα των σχολικών φυλάκων του Δήμου Ελευσίνας. Στο μεταξύ, την Πέμπτη, αναμένεται να συζητηθούν στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγές κατά της διαθεσιμότητας από σχολικούς φύλακες των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Σε επιστολή του δικηγορικού γραφείου Απ. Παπακωνσταντίνου και συνεργάτες προς τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρονται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι με σημερινή (03.12.2013) απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών έγινε δεκτό αίτημα που υποβάλαμε εκ μέρους των Σχολικών Φυλάκων του Δήμου Ελευσίνας και ανεστάλη, με προσωρινή διαταγή, η διαθεσιμότητά τους.
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι κατά τη δικάσιμο της 5ης Δεκεμβρίου 2013 πρόκειται να συζητηθούν ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών οι πρώτες αγωγές που έχουμε ασκήσει κατά της διαθεσιμότητας εκ μέρους των Σχολικών Φυλάκων των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Αγίας Βαρβάρας Αττικής
«.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!