Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων στην Υπηρεσία Ασύλου

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 22 Απριλίου 2020 - 20:27
  • Comments Off

Υπουργείο Μετανάστευσης: Παρατείνονται μέχρι τις 30 Απριλίου του 2021 οι συμβάσεις των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου της Υπηρεσίας Ασύλου.

Με την σημερινή απόφαση (ΑΔΑ: Ψ4ΧΗ46ΜΔΨΟ-2ΞΩ) δίνεται ουσιαστική λύση στην συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασύλου, καθώς θα παραμείνει στη θέση του έμπειρο προσωπικό, το οποίο έχει πολύχρονη γνώση στην διαχείριση των θεμάτων ασύλου, σε διοικητικό και επιχειρησιακό επίπεδο.
Επίσης, ενοποιούνται όλες οι διαδικασίες ανανέωσης των συμβάσεων καθώς υπογράφηκε μία κοινή σύμβαση για όλους τους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, με την οποία δίνεται τέλος στον κατακερματισμό του προσωπικού και αίρονται γραφειοκρατικές διαδικασίες που δημιουργούσαν καθυστερήσεις και περιττό όγκο εργασίας.
Οι ανωτέρω δράσεις χρηματοδοτούνται από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ταμείου Ασύλου,Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 με 75% χρηματοδότηση από την ΕΕ και 25% από εθνικούς πόρους.

Διαβάστε επίσης: Συμβασιούχοι: Καμία απόλυση στην Υπηρεσία Ασύλου – Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!