Άλιμος: Νέα καταγγελία ΜΕΤΑ-ΟΤΑ για «απαξιωτική συμπεριφορά» σε εργαζόμενους

  • Απο stergios
  • 16 Δεκεμβρίου 2017 - 13:39
  • Comments Off

Με ανακοίνωσή του το ΜΕΤΑ Εργαζομένων Δήμου Αλίμου επανέρχεται ακόμα μια φορά να καταγγείλει τον «απαξιωτικό τρόπο που συμπεριφέρεται δυστυχώς η Διοίκηση του Δήμου στους εργαζόμενους, την ψυχή των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει ο ίδιος ο Δήμος. Τους ίδιους συναδέλφους που για τη δουλειά τους καμαρώνει δημοσίως η διοίκηση σε κάθε ευκαιρία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

«Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν και πάλι στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσουν τον προσβλητικό τρόπο της Αντιδημάρχου κυρίας Σύρμα που στόχο έχει τους ίδιους και την απαξίωση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου.

» Μετά την συνεχή περικοπή και την προσπάθεια κατάργησης στην πράξη των αδειών των δικαιούχων εργαζομένων, την προσπάθεια επιβολής διπλοβάρδιας αδιαφορώντας για τα συνεχή εργατικά ατυχήματα που καταγράφονται στους ΟΤΑ, την αιφνίδια καταστροφή του κυλικείου που έκαναν το διάλειμμά τους οι εργαζόμενοι εν μέσω καύσωνα, την απαγόρευση της χορήγησης του γάλατος στους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο καταναλώνεται για την προστασία της υγείας τους, αναρωτιόμαστε έως που θα φτάσει πλέον αυτός ο αντεργατικός κατήφορος.

» Το ΜΕΤΑ δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι απαιτούμε τον σεβασμό που μας αξίζει, όπως αξίζει σε κάθε άνθρωπο και εργαζόμενο για τη δουλειά του οποίου μάλιστα καρπώνονται συγχαρητήρια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει και να μειώνει την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας, όποια θεσμική θέση κι αν έχει ο καθείς προσωρινά, όπως η κυρία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κυρία Σύρμα».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΛΙΜΟΣ, ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!