Αγωγή aftodioikisi.gr κατά Μπαλασόπουλου –Στους απολυμένους συμβασιούχους τα χρήματα

Αγωγή κατά του επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ (πρώην ΠΑΣΚΕ) Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπαλασόπουλου καταθέτει ο διευθυντής της aftodioikisi.gr Χρίστος Βούζας μετά την υβριστική και συκοφαντική απάντηση σε άρθρο με τίτλο: «Το «κλειστό κλαμπ» της ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι συμβασιούχοι». Τα χρήματα που θα επιδικάσει το Δικαστήριο πρόκειται να δοθούν στους απολυμένους συμβασιούχους από τους ΟΤΑ, εκείνους που ο κύριος Μπαλασόπουλος και η παράταξή του αρνούνται επίμονα εδώ και χρόνια να εγγράψουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Η aftodioikisi.gr και ο διευθυντής της δεν θα κάνουν τη χάρη να απαντήσουν στις λασπολογίες και τις συκοφαντίες, που, αντί για επί της ουσίας απάντηση στην εμπεριστατωμένη και πλήρως τεκμηριωμένη κριτική, επέλεξε για μια ακόμη φορα να εκτοξεύσει κατά της ιστοσελίδας και του διευθυντή της ο κύριος Μπαλασόπουλος υπό το μανδύα της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ».

Άλλωστε, εκτός της γνωστής ρήσης του Γεωργίου Παπανδρέου όταν σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση, ακούγοντας μίαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε «Ποίος το λέει αυτό;» για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία!»,  οι απαντήσεις έχουν δοθεί στο από 13.2.2013 εξώδικο όταν ο διευθυντής της aftodioikisi.gr έκανε τη χάρη στον κ. Μπαλασόπουλο να μην εξαντλήσει τα ένδικα μέσα εναντίον του.

Τότε, καθώς είχε παρακαλέσει «γονυπετής», ο διευθυντής της aftodioikisi.gr είχε δεχθεί να μην «πληρώσει» για τις συκοφαντίες του. Τώρα, όμως, που εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια προβάλλονται καθημερινά από την aftodioikisi.gr περισσότερο από κάθε άλλο φορέα της Αυτοδιοίκησηςεπειδή τολμήσαμε να τους ασκήσουμε κριτική, θυμήθηκαν όψιμα μια προ πενταετίας πρόταση που μας είχαν ζητήσει να τους αποστείλουμε, για να πλήξουν την ιστοσελίδα, ήρθε η ώρα να «πληρώσουν». Ήρθε η ώρα να «πληρώσουν» όχι μόνο γιατί συκοφαντούν και προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό με κάθε τρόπο να φιμώσουν την aftodioikisi.gr αλλά και για όσα δεινά έχουν επισσωρεύσει στην Αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενούς της όλα αυτά τα χρόνια. Και θα «πληρώσουν» σε αυτούς που οφείλουν: Στους συμβασιούχους των ΟΤΑ, που αρνούνται να τους αναγνωρίσουν ως «κανονικούς» εργαζόμενους.

Όσο για την aftodioikisi.gr και τον διευθυντή της, να ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ότι, πως όση λάσπη και να ρίξουν στον ανεμιστήρα, όποιες μεθόδους κι αν μετέλθουν, όχι μόνο δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε εμπεριστατωμένη κριτική στα κακώς κείμενα αλλά και συνεχώς, σε αντίθεση με την πρώην ΠΑΣΚΕ που, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα στην ΑΔΕΔΥ, συρρικνώνεται, θα εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο και να εκφράζουμε τις αγωνίες και τα δίκαια αιτήματα όλο και περισσότερων εργαζόμενων στην Αυτοδιοίκηση. Των εργαζόμενων, που εκείνοι δεν θέλουν και δεν μπορούν να εκφράσουν.-

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, AFTODIOIKISI.GR, ΑΓΩΓΗ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]