Αγωγές εργαζομένων κατά διοίκησης ΟΑΣΘ – Εκκληση Τζιτζικώστα για λύση

Με αγωγές απαντούν άμεσα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα Ιουνίου και Ιουλίου εντόκως, αλλά και την οφειλή της διοίκησης του οργανισμού προς το σωματείο των εργαζομένων του.

Αυτό τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, προσθέτοντας: «Δεν είχαμε πρόθεση να κινηθούμε νομικά, αλλά μετά την αγωγή που κατέθεσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ προκειμένου να κηρυχθεί καταχρηστική η κινητοποίησή μας, δεν μας άφησαν περιθώριο».

Υπενθυμίζεται ότι στους 2.300 εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ οφείλονται 6,3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού, Χρήστο Στεφανίδη. Τονίζεται δε, ότι και οι δύο πλευρές, καθώς και οι φορείς της Θεσσαλονίκης, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να διεξαχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Οργανισμό.

Παρέμβαση Τζιτζικώστα

Έκκληση στην κυβέρνηση και το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη, αφού εξαντλήσει τα περιθώρια διαλόγου με τον ΟΑΣΘ, απηύθυνε με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Μέχρι τότε, όμως, οφείλουμε όλοι να αντιληφθούμε ό,τι οι απεργίες, το να ακινητοποιούνται τα λεωφορεία και να μην υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς στους δρόμους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας, δεν αποτελούν λύση σε όποιο δίκαιο αίτημα και να υπάρχει», ανέφερε στη δήλωση του ο κ.Τζιτζικώστας.

«Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να βγουν ξανά τα λεωφορεία στους δρόμους και η ίδια η κυβέρνηση να αφήσει τις υπεκφυγές και να δεσμευτεί ό,τι εντός του Αυγούστου, μέσα στις επόμενες επτά-οκτώ ημέρες, θα έχει δώσει μια ολοκληρωμένη και οριστική λύση στο ζήτημα», προσθέτει ο περιφερειάρχης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΑΣΘ, ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΟΑΣΘ, ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]