Αγία Βαρβάρα -απόλυση 27 συμβασιούχων: Στάση εργασίας & συγκέντρωση στο δημαρχείο (φωτο)

Στάση εργασίας πραγματοποιείται σήμερα από τις  7.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 8.00  στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας.

Η κινητοποίηση αυτή πραγματοποιείται μετά από την  απόφαση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ.Λάμπρου Μίχου να ασκήσει έφεση στην υπ’αριθμ.: 589/2020 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία μετατρέπονται σε Αορίστου Χρόνου οι συμβάσεις είκοσι επτά (27) εργαζομένων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου. Στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα πώς δεν μπορούν να αμφισβητούνται οι θέσεις εργασίας και ο κάθε Δήμαρχος να διαγράφει το μέλλον εργαζομένων με το έτσι θέλω. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν.

Πρόκειται εργαζόμενους που δουλεύουν επί 10 χρόνια σε διάφορες κοινωνικές δομές (παιδικοί σταθμοί, ΚΗΦΗ και Βοήθεια στο Σπίτι).

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!