Αυτόνομη Παρέμβαση: ‘’Υποδεχόμαστε τον Σόϊμπλε στο πεζοδρόμιο, όπως του ταιριάζει!’’

‘’Η εργαζόμενοι και ο λαός της Αθήνας πρέπει να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους δυνάστες του. Να υποδεχτούν και τον κ. Σόιμπλε όπως πρέπει, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους και κηρύσσοντάς τον ανεπιθύμητο.’’, δηλώνουν τα μέλη της  Αυτόνομης Παρέμβασης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

‘’Η δικομματική κυβέρνηση χθες το βράδυ στη βουλή, ολοκλήρωσε με ακόμη μια πράξη της, το θεάρεστο έργο της κοινωνικής καταστροφής: Έστειλε  στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου και των ΟΤΑ και διαλύει όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες του δημοσίου, την παιδεία, την υγεία και την πρόνοια.

Σήμερα θα δώσει τα διαπιστευτήριά της στον πολιτικό της προϊστάμενο, υπουργό οικονομικών της Γερμανία Β. Σόιμπλε για του ανακοινώσει ότι οι εντολές τους έχουν εκπληρωθεί κατά γράμμα.

Φρόντισε δε να απαγορεύσει κάθε ειρηνική αντίδραση του ελληνικού λαού. Να απαγορεύσει τις συναθροίσεις και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, να κλείσει έξι σταθμούς του μετρό, όλη την ημέρα για να δυσκολέψει την πρόσβαση των διαδηλωτών στο κέντρο και τη ζωή των κατοίκων της πόλης.

Η εργαζόμενοι και ο λαός της Αθήνας πρέπει να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στους δυνάστες του. Να υποδεχτούν και τον κ. Σόιμπλε όπως πρέπει, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους και κηρύσσοντάς τον ανεπιθύμητο.

 Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί όλους τους εργαζόμενους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για σήμερα 6,30μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος που οργανώνεται από συνδικάτα και άλλες μαζικές, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις.’’

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΟΙΜΠΛΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!