ΑΔΕΔΥ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας για το θέμα του ΕΟΠΠΕΠ

Πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Φεβρουαρίου 2018, συνάντηση αντιπροσωπείας της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Μπαξεβανάκη, για το θέμα του ΕΟΠΠΕΠ. Η αντιπροσωπεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έθεσε στον Υφυπουργό όλα τα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τόσο ο εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ. όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων, καθώς και όλα όσα περιλαμβάνονται στο Δελτίο Τύπου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Αρ. Πρωτ.4/4-1-2018)

Στο αίτημα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για άμεση αντικατάσταση της Διευθύνουσας Συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, λόγω της αντεργατικής και αυταρχικής στάσης της απέναντι στους εργαζόμενους του οργανισμού, ο Υφυπουργός δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση.

Ο Υφυπουργός Παιδείας δεσμεύτηκε για τα εξής:

1. Θα ξεκινήσει άμεσα η διερεύνηση όλων των καταγγελιών, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός μηνός, για τη στάση της Διευθύνουσας Συμβούλου, κ. Γιαννακοπούλου απέναντι στους εκπροσώπους μας και σε εργαζόμενους του οργανισμού.

2. Δεν υπάρχει κανένα ασυμβίβαστο για τον εκπρόσωπο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Δ.Σ. του ΕΟΠΠΕΠ.

3. Αναμένει σήμερα τις προτάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς και τις προτάσεις των εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων, για τον κανονισμό λειτουργίας και είναι ανοιχτός σε τροποποιήσεις και βελτιωτικές προτάσεις.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΕΟΠΠΕΠ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]