ΑΔΕΔΥ -ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια -Διώξεις για ρύπανση περιβάλλοντος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί στα Δικαστήρια της πρ. Σχολής Ευελπίδων διοργανώνουν ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕ-ΟΤΑ για συμπαράσταση στα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ που διώκονται για τις κινητοποιήσεις του Ιουνίου του 2017  «με αίτημα την μονιμοποίηση των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαρότητας των Ο.Τ.Α.

Η δίκη διεξάγεται στο Δ΄ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΤΙΡΙΟ 7 και οι κατηγορίες αφορούν στη ρύπανση περιβάλλοντος, «ως τέτοιου νοούμενου του συνόλου των φυσικών και ανθρωπογενών παραγόντων και στοιχείων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση και επηρεάζουν την οικολογική ισορροπία, την ποιότητα της ζωής, την υγεία των κατοίκων, την ιστορική και πολιτιστική παράδοση και τις αισθητικές αξίες, με η μη αποκομιδή στερεών αποβλήτων από αστικές περιοχές. Η πράξη τους δε αυτή δημιούργησε με βάση το είδος, τη ποιότητα των ρύπων, την έκταση και τη σημασία της υποβάθμισης κίνδυνο σοβαρής και ευρείας ρύπανσης και υποβάθμισης του περιβάλλοντος», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!