ΑΔΕΔΥ: Οργάνωση συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που συνεδρίασε στις 2 Ιουλίου 2021, στην Αθήνα, για το πρόγραμμα δράσης της Συνομοσπονδίας, στο επόμενο διάστημα,  αποφάσισε τα εξής:

Εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης και δηλώνει ότι θα απαντήσει με κάθε τρόπο και με απεργιακή μορφή, έτσι ώστε να μην ψηφιστεί από τη Βουλή. Την εξειδίκευση των κινητοποιήσεων θα την αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Τη στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών, που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, ενάντια στο Νομοσχέδιο για την Παιδεία που κατέθεσε η Υπουργός Παιδείας

Την οργάνωση συλλαλητηρίου το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ και τη στήριξη της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ που γίνεται την προηγούμενη ημέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2021, στη Θεσσαλονίκη, για τη Δημόσια Υγεία.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]